TBT181-Temel Bilgi Teknolojileri I & TBT182-Temel Bilgi Teknolojileri II Dersleri Muafiyet Sınavı

2023-2024 Akademik Yılı TBT181-Temel Bilgi Teknolojileri I ile TBT182-Temel Bilgi Teknolojileri II dersleri muafiyet sınavları 4 Ekim 2023 Çarşamba günü saat: 10:00’da yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir. Sınavlara dersi ilk defa alacak öğrenciler ile dersi daha önceden alıp başarısız olmuş öğrenciler girebilir. Dersi yükseltmeye alan öğrencilerimiz muafiyet sınavlarına giremezler. Bu öğrencilerimiz sınavlara girseler bile sınavları GEÇERSİZ sayılır.

• Muafiyet sınavlarına girmek tercihe bağlıdır. Sınavlara katılım zorunluluğu yoktur. Sınavlara derslerden muaf olmak isteyen öğrenciler katılabilirler. Sınavlara katılmak isteyen öğrencilerin Fen Fakültesi Öğrenci İşleri Birimine (imzalı taranmış dilekçelerini fen@bartin.edu.tr adresine göndererek) başvurmaları gerekmektedir.

• Sınavların tamamlanması sonrasında yapılacak değerlendirmeler neticesinde “muaf” sayılacak öğrencilerin listesi Fakültemiz web sayfasında duyurulacaktır.

Sınav Tarihi: 04 Ekim 2023
Sınav Saati: 10:00
Sınav Yeri: Kutlubey Yerleşkesi Mimar Sinan (Sayısal) Dersliği

Bilgi için: 0378 501 10 00 - Dahili (2269)